Hofteholder

Hofteholder

HOFTEHOLDER OG STRØMPEHOLDER

Hofteholdere
Hofteholder for velvære
Det er med på å sette standarden for hvem du er. En ryddig, men likevel frekk dame som ønsker oppmerksomhet og at ham hører på deg når du snakker til ham!! Ikke sant? Men hofteholdere er så mye mer, de er deilige underplagg for velvære. Du er ikke hvilken som helst dame når du finner formen i en hofteholder. Du har en utsøkt kropp, flotte former og en holdning som gjør at du ser utrolig sexy ut med hofteholdere. Størrelsene varierer ofte fra S-XL, men enkelte er kun for de som er ”petite”, altså nette små damer. Det gir deg velvære å trekke på hofteholderne og sette på klypene. De festes gjerne til ”stayups”, halvlange strømper i nylon. Lekkert, delikat og uhyre sexy.
En favoritt hos CrazyLove
Også hofteholdere har forskjellig rang, og en av de mest populære hofteholderne våre, er den såkalte Moulin Rouge. Plagget i spandex er pyntet med røde sløyfer og dekorert med blonder. Den passer utmerket til de fleste kvinner i størrelsene M-L, noe som passer den norske kvinnen godt. Føl deg som en danser fra Moulin Rouge når du tar på deg disse. Med denne hofteholderen får du den oppmerksomheten du fortjener.
Hofteholder for hete netter
Selv om en hofteholder er deilig til å holde tingene på plass, så er det nok ikke derfor de fleste bruker dem. Det har mer med følelsen det gir deg å ha dem på. Hofteholdere er for de hete nettene, men det er ikke alltid de blir beholdt på så lenge. Intense øyeblikk mellom deg og ham, og dette nydelige plagget som får han til å gå amok. Du kan tvinne ham rundt lillefingeren din nå. Forførerisk og deilig som du er nå.
Hofteholdere som viser anstendighet
Men som sagt er hofteholdere et plagg for deg som liker struktur og orden i sakene. Det passer godt under et tettsittende skjørt med strømper. En som får smake dine frukter, må finne seg i å vente. Mens du knepper opp koblingene, en etter en. Det er her du skal få kontrollen. Ta deg til. Se hans reaksjoner. Det er nå du har fått kontroll.Dette plagget gir deg enda mer makt enn du trodde du kunne få. Det er du som har føringen og som bestemmer nå. Og det er da du får det som du vil. Sjekk ut CrazyLove sine hofteholdere av ulike typer materialer og stoff. Her finnes det garantert noe for deg!

 

Vis:
Sorter etter:

CABARET

Hofteholder pyntet med sløyfer og blonder.  Materiale: nylon, polyeste..

529 kr,-

Hofteholder Berit

Hofteholder Berit Ta det på og… se hvordan det fungerer!  Du kommer ..

436 kr,-

Hofteholder Carina

Hofteholder Carina Det er blitt laget for å gi deg fantastiske sensasjoner! ..

566 kr,-

Hofteholder Charmea

Hofteholder Charmea Gi hoftene dine en forførende look med hoftebelte og ta p&ar..

429 kr,-

Hofteholder Dotina Tilbud

Hofteholder Dotina

Hofteholder Dotina Med dette unike hofteholderen, kommer du til å være hans..

588 kr,- 449 kr,-

Hofteholder Elna

Hofteholder Elna Fristende hoftebelte og søt tanga. Kombiner det med sensuelle ..

448 kr,-

Hofteholder Emperita

Hofteholder Emperita - hot og komfortabel hoftebelte og tanga - alle elementer har sma..

549 kr,-

Hofteholder Etheria

Hofteholder Etheria Det er topphemmelig. Reservert kun for ektemannen din på bryl..

576 kr,-

Hofteholder Frida

Hofteholder Frida Det kommer til å fremheve de vakre formene dine!  Ta med ..

496 kr,-

Hofteholder Gretia

Hofteholder Gretia Er ikke det flott? Nå, ta en titt på de skinnende detalj..

546 kr,-

Hofteholder Heartina

Hofteholder Heartina Ser ut som ditt ideelle undertøy er rett her for deg. ..

526 kr,-

Hofteholder Kari

Strømpeholder Kari Klar for å føle herlige spenninger?  ..

429 kr,-

Hofteholder Kisselent

Hofteholder Kisselent Lek med detaljene! Fargen til enhver elegante fristerinne. Svart...

568 kr,-

Hofteholder Lina

Hofteholder Lina Utrolig sexy BH med masse heite detaljer?  Ja, det er ekte, og d..

532 kr,-

Hofteholder Live

Hofteholder Live Blonder betyr… så sexy! Vil du prove dette sexy undert&os..

548 kr,-

Hofteholder Merossa

Hofteholder Merossa Først kommer kvelden til å starte med det sensuelle sh..

328 kr,-

Hofteholder Moketta

Hofteholder Moketta kommer til å fremheve din skjønnhet, legge til lekende sjarm og... ..

438 kr,-

Hofteholder Musca

Hofteholder Musca Ser ut som ditt ideelle undertøy er rett her for deg. ..

526 kr,-

Hofteholder Piccorosa

Hofteholder Piccorosa Alt du trenger å gjøre er å ta på dette ..

488 kr,-

Hofteholder Sedusia

Hofteholder med stringtruser Sedusia Ååå, ja! Du kommer til å s..

418 kr,-

MOULIN ROUGE

Hofteholder pyntet med sløyfer og blonder.  Materiale: spandex&nbs..

529 kr,-

Strømpeholder Elin

Strømpeholder Elin Utrolig forførende hoftebelte og sexy tanga – fo..

568 kr,-

Flotte strømpeholdere
Er du ikke sikker på hva du skal ha på deg til den romantiske daten med den kjekke karen du møtte på byen forrige helg? Har du gått lei av g-strengen eller bestemorstrusa? I denne artikkelen vil du få en innføring i det sexy undertøyet kalt strømpeholder. For med strømpeholder kan du få en helt ny garderobe med frekke undertøy til ulike anledninger.
Hva er en strømpeholder da?
En strømpeholder sitter rundt midjen og festes med klyper i strømpene. Det høres kanskje litt komplisert ut, men det er garantert sexy. Med en liten nett truse til vil du helt sikkert sette mannen i ”beredskap”. For med strømpeholder har du kontroll over situasjonen, og kan få han til å gjøre akkurat som du vil. Strømpeholdere er nesten akkurat som hofteholderne, bare at strømpeholderne er litt smalere. Strømpeholderen skal først og fremst holde strømpene oppe. Derfor passer de utmerket til kvinner som skal pynte seg til et selskap eller anledning der strømper er det naturlige valget. Under en flott kjole, eller et stramt skjørt. Man kan bare begynne å ane seg hva som ligger under.
Ekspertisen på strømpeholdere
Dette plagget kan være en del av ditt sexy undertøy, og CrazyLove selger dette raffinerte og feminine undertøyet sammen med mange andre sexy undertøy. Man trenger ikke være i et fetisjmiljø for å gå med strømpeholdere, selv vanlige nette kontordamer kan bruke en strømpeholder. Stoffet og fasongen gjør at man føler seg komfortabel og veldig sexy. En virkelig stemningssetter til en romantisk aften. Det er enkelt å sette på seg en strømpeholder, da den har elastiske stropper som gjør det enklere å feste dem. Dermed vil ikke sexy strømper sige ned, eventuelt ikke før de skal det. Alt er satt sammen delikat og sensuelt, slik at kvelden kan bli lidenskapelig og romantisk. La mannen fomle med stroppene eller bare behold med på.
Velg mellom våre strømpeholdere, og vil du ha et plagg som holder formene på plass, kan du prøve en hofteholder. Størrelsene er fra S-XL, og passer kvinner i alle fasonger. Spesielt kvinner med en smal midje og vakre lår. Kombinasjonen blir helt fantastisk. Det kan du stole på.Se våre strømpeholdere og andre sexy undertøy, og få inspirasjon til å overraske mannen en fredags kveld. Du trenger ikke vente så lenge for å finne et plagg som passer deg. Velg diskresjon og hurtig levering med CrazyLove nettbutikk for sexy undertøy og sexleker for han og henne.