Erotisk historie – Nydelig morgen

Postet av Crazy6-admiN9 02. May 2018 0 Kommentar (er)

Erotisk historie – Nydelig morgen

 

 

 

Jeg våknet opp med stor lyst, men fikk meg ikke til å vekke opp min kjære Apollo som ennå sov så godt. Stille listet jeg meg ut av rommet og gikk inn på badet. Jeg satte raskt opp håret i en hårknute, pusset tennene og tok på litt leppepomade. Jeg kikket gjennom åpningen i døren – han sov enda.

 

”Jeg må gjøre noe”, tenkte jeg mens jeg kikket tilbake i speilet. Øynene mine lyste av energi, og i mitt frekke sinn fantaserte jeg om het elskov. Jeg gled ut av den løse nattkjolen min og sexy undertøyet mitt og steg inn i dusjen.

 

Den svimlende varmen fra dusjen, den myke berøringen av det duftende skummet og vannets kjærtegn fikk meg til å begynne å nynne av begeistring. Jeg følte meg avslappet, bare forsvant i tankene. Jeg koste meg med følelsen av å berøre min følsomme hud, og lot hendene gli langs kroppens duvende kurver. Jeg ble skremt som om jeg fikk en kalddusj da dusjgardinen ble åpnet og jeg så Apollo. Han nynnet istemt, og smilte skjevt.

 

Mitt drømmende vesen hadde fanget oppmerksomheten hans og gitt ham et smil med skjulte hensikter, mens han hevet øyenbrynene forførende. Jeg lo og inviterte ham inn. Hans varme kropp presset seg mykt inn mot min våte hud. Hans sterke armer var raske til å gli ned på midjen min. Jeg presset rumpa mot ham, og kjente straks penisen bli hard i mellom oss, og jeg ble med ett tent som en fyrstikk. En varm følelse fôr gjennom kroppen min, og jeg trykket meg selv nærmere og nærmere ham, pustet tungt mens han kjærtegnet kroppen min. Overrasket holdt han ansiktet mitt i hendene sine og kikket meg dypt inn i øynene, mens jeg bet lett på leppene og gjorde meg så uskyldig jeg kunne. Etter et langt, lidenskapelig kyss, begynte han å bevege seg nedover, kjærtegnet øret mitt, nakken, skuldrene. Jeg slo armene rundt nakken hans og hvisket inn i øret hans: «Jeg vil virkelig, virkelig ha deg nå»!

 

«Tørk deg, og legg deg i sengen», befalte han meg spøkefullt. Frysninger gikk gjennom kroppen. Jeg hadde ingen anelse om hva som ville skje, men det virket som han hadde en plan om BDSM eller lek med en dildo. Jeg gav ham et nuss på leppene og etterlot ham i dusjen. Jeg tørket meg fort, mens jeg nøt bildet av meg selv i speilet, før jeg beveget meg inn til soverommet. Jeg ryddet opp i putene og dynene og la meg ned i midten av sengen. Lyden av det rennende vannet fikk nervene mine til å skjelve. Jeg verket etter ham der og da, men han tok sin tid. Jeg klarte ikke å vente mer, og begynte forsiktig å massere meg selv. Jeg masserte hardere, og kunne føle at jeg begynte å bli våt. Jeg lukket øynene, mens jeg stønnet stille og buet ryggen.

 

«Hva er det du tror du gjør, Afrodite?!» han forsøkte å virke sint. Han skremte meg igjen, men jeg flyttet ikke hendene. Den friske lukten av dusjsåpen fra hans fuktige hud slo imot meg og gjorde meg svimmel, og enda mer kåt. Jeg hørte ikke etter, lukket øynene og fortsatte. «Jeg sa stopp!» smilet hans gjorde det vanskelig for meg å ta ham alvorlig. Leende tok han håndkleet av hoftene og stupte opp i senga, hvor jeg fremdeles lå og stønnet av nytelse. Han tok tak i hendene mine, løftet dem over hodet, la seg oppå meg med hele vekten, hvilende på albuene. Kyssene ble mer som en kamp – han prøvde å kontrollere meg, men jeg ville ikke gi etter.

 

«Ah, du! Jeg vil vise deg noe» han nøt hvor vill jeg hadde blitt. Han gikk ut av sengen, tok et slips ut av garderobeskapet, og et kondom og krem fra kommoden. Jeg fulgte hvert steg han tok, og forsøket på å gjette hva han skulle gjøre, fikk meg bare enda kåtere. «Kom deg på alle fire», befalte han meg blunkende. Jeg lystret umiddelbart. Han bandt forsiktig håndleddene sammen til gavlen, før han satte seg på kne bak meg, og uten noen advarsel klapset han meg på den ene rumpeballen, deretter den andre. Rumpa mi brant av lyst, og følelsen gikk rett til det sensitive området. Jeg sukket godkjennende, mens slipset rundt håndleddene mine strammet enda mer nå. Han kjærtegnet og klemte på rumpen med glede.

 

Etter å ha massert fitta mi med fingertuppene, bet han lett på rumpen min, og mens han spredde rumpeballene sleiket han meg intenst. Og igjen, og igjen. Overraskelse endret seg raskt til nytelse. Jeg løftet opp den lille rumpen min for å få hans smidige tunge til å gå enda dypere. Han forstod mine intensjoner og etter et par sirkler til med tungen, begynte han virkelig å slå seg løs på bakdøren min. Jeg visste hva det kom til å ende opp i, men jeg brydde meg ikke. Jeg ville bare at han skulle få meg til å komme så fort som mulig.

 

Snart begynte to fingre å forsiktig gli inn og ut mellom mine skjelvende lepper, mens han fortsatte med tungen sin. Jeg ble gal av alle følelsene. Jeg kunne føle den varme pusten hans på den elektrifiserte huden min. Jeg gispet når han puttet tommelen helt opp til knoken opp i rumpa mi, og startet å bevege fingrene enda fortere. Jeg trodde jeg skulle eksplodere, men rett før klimaks stoppet han plutselig. Jeg skalv av begjær. Jeg følte en intens lengsel etter mer. Så hørte jeg korken på kremen åpnes og kunne føle at han helte litt over det oppvarmede hullet mitt. Kalde rystelser løp gjennom kroppen min, men han ventet rolig til jeg hadde slappet av musklene igjen. Han trykket forsiktig inn en finger, så en til, og prøvde å utvide det trange hullet mitt. Vi prøvde begge – jeg gjorde alt jeg kunne for å tilfredsstille hans intensjoner. Så fort jeg ble vant til stimuleringen og vi fant en rytme, stoppet han igjen, som for å hindre meg fra å komme.

 

«Pust dypt», sa han, men jeg hadde ingen anelse om hva befalingen var for. Helt til jeg følte hodet på penisen hans presse mot mitt oppvarmede hull. Han hadde det ikke travelt og jeg gjorde mitt beste for å slappe av, men penisen hans virket så mye større enn noen gang før. Han dyttet forsiktig dypere, helte på mer krem, klemte de røde rumpeballene mer, og fortsatte å bevege seg rytmisk frem og tilbake. Jeg begynte å gjenta ordene i hodet mitt selv «Pust dypt, pust dypt…», mens blodet pumpet i alle kroppens retninger, fordi mine små muskler trakk seg rundt penisen hans, og gav nytelse til oss begge.

 

Til slutt fant han klitorisen min, og etter å ha massert den en stund, begynte han å bevege seg mye raskere. En slik dobbel stimulasjon fikk raskt kroppen min til å riste i orgasme. Han følte utvilsomt den tykke juicen min på fingrene, men han stoppet ikke. Det virket på meg som det bare begynte å bevege seg ennå raskere. Jeg kunne føle at han snart ville komme også. Det siste øyeblikket mens han skyver penisen sin inn med full kraft ble jeg gal, og det var en rask het storm som raste gjennom hele kroppen. Snart følte jeg at han kom.

 

Uten å ta ut penisen, holdt han meg god fast, kysset skuldrene mine og tok et par dype åndedrag for å få igjen pusten. Deretter tok han ut penisen, tok av kondomet og la seg ved siden av meg. Han sukket dypt, snudde seg mot meg, og lo når han så hendene mine hadde begynt å bli blå.

 

«Hva har du fått deg selv opp i», tenkte jeg med et smil om munnen.

 

Skriv en kommentar