To i sengen : Hva ønsker menn

Postet av Crazy6-admiN9 17. Apr 2018 0 Kommentar (er)

To i sengen: Hva ønsker menn

 

Kjærlighetsleker er ikke bare for kvinner med perfekte kroppslinjer. Kvinner som er runde i kroppsformene tror at menn liker å ha sex kun med de skjønnhetene som har ideelle kroppsproporsjoner.

 

Kvinnene mener at dette er grunnen til at parforholdet ikke er så lykkelig som det kunne ha vært. Selv om mannen nødig går glipp av å stirre på en skjønnhet, er den ideelle kvinnekroppen ikke noen fordel å ha når det gjelder å kunne ha god sex. Dersom man ønsker å tilfredsstille mannen og seg selv i senga, trenger man ikke nødvendigvis ha et ideellt utseende.

 

Dette er hva menn ønsker av kvinner i senga:

 

Lidenskap

 

Menn liker lidenskapelige kvinner. Litt uforskammet oppførsel i senga vil alltid vekke lidenskapen hos menn.

Blygsel når det gjelder sex er ikke sexy, men å vise positive følelser og lidenskap er gode seksuelle egenskaper. Positive følelser, god innstilling, avslapping og lidenskap er enda viktigere enn hvordan kroppen er formet. Menn ønsker også å bli begjært, og dersom en mann vet at han er tiltrekkende og er begjært vil dere få mye bedre sex begge to.

 

Entusiasme

 

Menn vil at kvinner skal være entusiastiske og at de skal ta initiativ. Entusiasme og energi er trekk hos kvinner, som virker veldig tiltrekkende når det gjelder sexlivet. Entusiasme kan friske opp sexlivet deres mer enn alle andre tiltak.

 

Omsorg

 

Menn trenger kvinner som er omsorgsfulle og snille. Mannlige ego tåler ikke så mye kritikk. Kritikken er forresten den beste måten å drepe lidenskapen i forholdet på. Kvinner som prøver å gjøre alt for å bli ideelle for mannen sin, forventer det samme fra ham. Men et slikt press er en virkelig fiende for lidenskapen. Man bør behandle partneren sin med like mye omsorg og forståelse som man ville ønske å få selv. Du vil bli overrasket over hvor omsorgsfull og snill han kan være med deg hvis du viser ham omsorg.

 

Velvilje

 

Menn trenger en snill og tålmodig kvinne. Når kvinner følger en streng diett eller å trener seg ihjel, blir de uutholdelige. Dette liker ikke menn. Menn ønsker at kvinner skal behandle dem like fint som de behandler venninnene sine. Menn skal ikke lide fordi kvinnen er irritabel og sliten på grunn av slanking og trening. Dersom du behandler mannen din godt, får du en større fordel i senga enn om du skulle bli 5 cm kortere rundt hoften.

 

Lekenhet

 

Menn liker lekne kvinner som er glad i erotiske eventyr,sexleketøy(strap on, stor dildo eller dobbeldildo til begge) sexy undertøy (g-strings eller truse med fransk åpning) og  eksperimenter. Mann liker ikke en kvinne som alltid må spille etter visse regler, kvinner som ikke eksperimenterer og er stive og forutsigbare. Intimitet skal ikke være ensbetydende med at dere to alltid skal se bra ut og ikke gjøre noe som er uanstendig. Det er jo bare dere to som vet om hva som har skjedd. Intimiteten får et positivt særpreg, dersom man tar seg god tid og ikke kjeder seg i senga. Dersom du vil ha samleie med mannen din må du slutte å bry deg om kroppskultur og fokusere på å skape en best mulig atmosfære i senga.

 

Skriv en kommentar