Notice: Constant HTTPS_SERVER already defined in /home/119506.cloudwaysapps.com/ufacptyntq/public_html/config.php on line 13
Reklamasjon og garanti

Reklamasjon og garanti

REKLAMASJON OG GARANTI

Reklamasjon. Reklamasjonsretten er dine lovbestemte klagerettigheter. Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett. Dersom varen du har mottatt har feil eller mangler, er det fint om du gjør oss oppmerksom på dette snarest og innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ta kontakt med oss på e-post info@crazylove.no. Ved en reklamasjon vil vi be deg om å sende produktet tilbake til oss slik at vi skal kunne se på det. Er reklamasjonsretten gjeldende, vil du få tilsendt tilsvarende fungerende produkt. Du vil også få dine portoutgifter dekket. Vi gjør oppmerksom på at reklamasjoner ikke gjelder ved feilbruk eller mislighold av produktet fra kundens side.

Garanti. CrazyLove ønsker at våre kunder skal bli fornøyde med varen de har kjøpt hos oss. Vi ber deg ta kontakt på forhånd hvis du skulle ha spørsmål tilknyttet et produkt. Dersom du ønsker å sende produktet tilbake, er fristen 14 dager etter datoen du mottok produktet. Varen sendes i sin originale emballasje, sammen med informasjon om hvorfor du ikke var fornøyd med varen. På den måten kan vi være behjelpelig med å plukke ut et annet produkt du vil kunne få glede av.