Kjærlighetsmagi: Ved fullmåne ser kvinner mest attraktive ut

Postet av Crazy6-admiN9 10. May 2018 0 Kommentar (er)

Kjærlighetsmagi: Ved fullmåne ser kvinner mest attraktive ut

 

Noen ganger ser det ut til at menneskenes ønske om å få vite mest mulig om fysisk kjærlighet er umulig å tilfredsstille. Mens nyhetsportaler publiserer stadig mer statistikk om samleievarighet og -hyppighet, etablerer universiteter og sykehus spesialiserte sentre for seksuell helse. Men det ser ut til at den voksne delen av befolkningen ikke klarer å løse gåten om ekte intimitet og seksualitet. Sannsynligvis er det slik fordi mens man prøver å måle det, så glemmer man at sex er noe mer enn forening av to kropper.

 

Fysisk kjærlighet hjelper å bevare åndelig kjærlighet

Utrettelige biologer har vitenskapelig bekreftet det som vismenn fra Østen visste for årtusener siden. Fysisk kjærlighet er en naturlig fortsettelse av åndelig kjærlighet. Men det som lenge ble kalt for utveksling av energi, har moderne forskere beskrevet som kjærlighetskjemi. Under samleie eller onanering med vibrator eller dildo, frigjøres signalsubstans oksytocin i kroppene til begge partnerne. Dette er det såkalte kjærlighetshormonet.

 

Det er også knyttet til den oppløftede forelskelsestilstanden. Hormonet har en spesielt sterk virkning på menn. Fordi regelmessig samleie hjelper med å opprettholde tilknytning til partneren. Så utsagnet om at tilfredse menn ikke er utro mot partneren sin er bekreftet vitenskapelig. Regelmessig seksuell utladning skaper bånd mellom partnere, og det gjør mannen raus, ikke bare i direkte materiell betydning. Det får også mannen til å dele sine emosjoner og tanker, og til slutt å knytte livet sitt til kvinnen som gir ham tilfredsstillelse. Men fagfolk i hele verden har ennå ikke klart å finne ut hvorfor denne virkningen er så sterk når det gjelder menn. Så kanskje skal man hente litt hjelp fra østlig visdom? Seksualiteten til det vakre kjønn regnes i mange østlige filosofiske retninger for å være grunnlag for kvinnens ungdom og attraktivitet. Man mener at seksuell energi bare kan samles i kvinnens kropp og sjel, og under samleie blir den overlevert til partneren.

 

Selv om en slik oppfatning kan virke fremmed for vestlige mennesker, virker det ikke så mystisk hvis man tenker seg godt om, og analyserer psykiske tilstander etter samleie. Etter god sex og et kvarters søvn føler mannen seg full av energi, mer selvsikker og til og med sterkere, og kvinnen som har opplevd tilfredsstillelse, er emosjonelt mer stabil og lykkeligere. Det er nok å se kvinnen inn i øynene, og det vises tydelig om hun har sex regelmessig. Øynene til kvinner som stadig nyter sengegleder stråler.

 

Er det mulig å erstatte det med en plate sjokolade?

Kvinnens kropp har den fantastiske egenskapen å samle opp seksuell energi mens den blir skjemt bort. Kroppspleie, massasje og SPA, sexy klær, sexy undertøy, sexleketøy, god mat, teaterbesøk og en hyggelig prat med venninner – alt dette er sanselige gleder som forvandles til seksualitet i det gåtefulle kraftverket til kvinnen. Menn er dessverre helt avhengige av sine partnere på dette punktet, og de kan få seksuell energi på kun èn måte – ved å berøre kvinnens kropp. Det er åpenbart at naturen, som skapte mannen og kvinnen, sørget for at de kunne forene seg på alle nivåer: det fysiske, det emosjonelle og det energetiske. Det er derfor den seksuelle kontakten mellom to mennesker har en så overveldende virkning på kroppen og sjelen til begge partnere.

 

I motsetning til den utbredte oppfatningen som finnes i dagens samfunn er det lettere for menn enn for kvinner, å leve uten intimitet. For menn er det nok med et ekstra besøk på helsestudio eller en one-night-stand. Men for den delikate kvinnelige kroppen skaper seksuelt avhold eller one-night-stands større problemer. Kvinner som deler sin seksuelle energi i tilfeldige forhold føler seg ulykkelige, og ofte havner de i en ond sirkel. Hver gang de leter etter en ny partner er de klare til å gi mer og mer, og de glemmer at de kan gjøre partneren sin lykkelig kun når de selv er lykkelige. I jakten etter en hensynsløs kjærlighet og en passende partner deler kvinner sin seksuelle energi og føler seg slitne og trette.

 

Menn bør ikke glemme at de må hjelpe kvinnen med å samle seksuell energi som hun etterpå vil dele med ham. Så man bør være raus med penger til gaver, tid til omfavnelser og oppmerksomhet på detaljer i parforholdet. Dette er en investering som gir avkastning når man legger seg i samme seng.

Til å med stjernene hjelper deg med å lære partneren din å kjenne

Astrologien er fire tusen år gammel. Selv om astrologi møter sterk kritikk erkjenner til og med forskere at det finnes bevis på at tidspunktet for menneskets fødsel har innvirkning på hans/hennes psykologi. Ifølge spørreundersøkelser tror 32 millioner amerikanere på astrologi. Minst like mange mennesker i hele verden tror på synatri, som har eksistert i flere tusen år. Dette er en retning innen astrologi som tar for seg menneskenes relasjoner og deres kompatibilitet.

 

Astrologer sammenligner de personlige horoskopene til mannen og kvinnen, finner berøringspunkter og bestemmer potensialet for relasjonene deres, de kan til og med lage et kart over parets felles skjebne. På det kartet viser astrologer parets fysiske, emosjonelle og åndelige kompatibilitet. Dette er de aspektene som avgjør om to mennesker som elsker hverandre kommer til å leve i harmoni, eller om forholdet deres vil bli satt på prøve. Å bestemme parets kompatibilitet krever kompliserte beregninger og stor nøyaktighet, så det er dessverre umulig å vurdere hver eneste potensielle partner på denne måten.

 

Likevel kan månen fortelle mye om menneskets seksualitet. Månen er alltid knyttet til emosjoner og følelser, slik at de som ønsker å bli kjent med partneren sin på en intim måte bør undersøke månens stilling på tidspunktet da han/hun ble født. Hvis månen til en av partnerne befinner seg i Skorpionen, er det nødvendig for ham/henne å regelmessig nyte kroppslige gleder. Ellers kan en slik person i verste fall utvikle psykiske sykdommer, som schizofreni og depresjon. Samleie «jorder» disse menneskene, helbreder dem og gjør dem lykkeligere.

 

Når man har laget en slik astrologisk bakgrunn for et par anbefales det å prøve østlige seksualitetspraksiser, for eksempel tantrisk sex eller BDSM. Månen kan til og med hjelpe til med å finne det tidspunktet som passer best til sex. Det hevdes at månefaser har direkte innflytelse på seksuell aktivitet: Ved fullmåne øker seksuell lyst 3 ganger, og kinesiske Feng Shui-eksperter mener at det er ved fullmåne kvinner ser mest attraktive ut, på grunn av væsker som ansamler seg i kroppen og gjør kvinnes bryster og lår fyldigere.

 

 

 

Skriv en kommentar