Dobbel Dildo

Dobbel Dildo

Dobbelt dildo – Sexleketøy For Par

Dobbelt dildo – dobbelt så mye glede
Sex er noe man kan ha for seg selv eller sammen med en trofast. Det er heller ingenting i veien for å leke seg med enda flere, så lenge alt foregår i fortrolighet. Enten man er alene eller med partnere, kan en dobbel dildo gi en ekstra nyanse i sex-akten.Den doble nytelsen kan du bruke til å hisse deg selv opp, for å stimulere både klitoris samtidig som du fyller munnen med et skaft, eller du kan fylle opp både foran og bak. Det gir dobbelt som mye glede og nytelse når man vet hva man skal gjøre.Det er rett og slett ingen grenser til hvordan man kan bruke en dobbel dildo, så fantasiene overlater vi til dere. For det er dere som vet best hvordan man kan bruke den.
Et variert utvalg doble dildoer.
DARLING vibratoren er en effekt stimulator for alle erogene soner som vibrerer i 10 ulike hastigheter. Denne vakre dildoen er laget i silikon og har en ladekabel som passer til USB uttak. Enkel å ta med seg altså. PINK PASSION er også en slik vibrator som tar for seg alle erogene soner på en gang. Et par kan bruke den sammen og kan også gi nytelse til ham. Bruk vanlige AAA batterier til denne og varier vibrasjonen til dere når toppen sammen. DOBBEL SWEET er sexleketøy for par kan brukes av to i en seksuell lek hvor man både blir tatt og stimulerer den andre samtidig. Enten det er to damer eller et par spiller ingen rolle, de seksuelle drømmene skaper dere sammen. Det samme gjelder DOUBLE FUN dildoen, mens LOVE TWICE og APHRODISIA kan kjøres på egen hånd. Sistnevnte er en dobbel vibrator i lilla plast materiale som kan brukes analt og vaginalt samtidig. En dobbel penetrering kan gi nytelser du aldri turte å drømme om.Analkulene er vakkert tredd på samtidig som dildoen er av den kraftige sorten. Denne typen sex-leketøy er for den viderekomne som virkelig vet hva som gjelder når det kommer til sengekos.
Sexleketøy for par med eller uten partner
Man trenger ingen partner for å få til en dobbelt nytelse. Her må man likevel være villig til å gi av seg selv. For dobbel dildo er dobbel moro, dobbel glede og dobbel nytelse. Det er nemlig ingen grenser for hvilke høyder man kan nå med dobbel dildo. Vi har utvalget du trenger for å komme i gang.

 

 

 

Vis:
Sorter etter:
DARLING VIBRATOR Tilbud

DARLING VIBRATOR

Oppladbar  og vanntett vibrator. Passer til stimulering av alle erogene soner. 10 ..

599 kr,- 228 kr,-

DILDO DOBBEL DONGS Tilbud

DILDO DOBBEL DONGS

Dobbel dongs vibrerende dildo. Bruk gjerne glidemiddel.   Spesifikasjoner ..

548 kr,- 226 kr,-

DILDO DOUBLE FUN Tilbud

DILDO DOUBLE FUN

DOUBLE FUN -dobbeldildo til parlek.   Spesifikasjoner   Materiale : TPE-gummi ..

729 kr,- 569 kr,-

DILDO LOVE TWICE Tilbud

DILDO LOVE TWICE

Dobbel dildo med en sugekopp i  bunnen. Lett å feste på flatte overflater. ..

529 kr,- 286 kr,-

DOUBLE SWEET Tilbud

DOUBLE SWEET

 Dobbeldildo til både han og henne. Bruk gjerne glidemiddel.   Spesifikasjoner..

499 kr,- 266 kr,-

PINK PASSION VIBRATOR

PINK PASSION parvibrator til dere, som ønsker å ha bedre opplevelser under samleie! ..

889 kr,-

Z DILDO APHRODISIA Tilbud

Z DILDO APHRODISIA

Dobbel dildo til både vaginal og anal penetrering.    Spesifikasjoner  ..

1648 kr,- 1100 kr,-