Stringtruse

Stringtruse

STRINGTRUSE

Stringtruse for ditt velbehag
En stringtruse er først og fremst et lite og delikat sexy undertøy for vakre kvinner. Den dekker bare det den må, og dertil må man heller se for seg hva som er under. Slik tenker nok en mann. Stringtruser kan derfor være en perfekt gave til en helt spesiell anledning. Stringtruse sier også noe om at du er lett og ledig, og vet å vise fram den flotte kroppen din. En mann vil garantert elske stringtrusa og dens behendige måte å bli tatt av. Litt vågalt men veldig sexy.
Fargene varierer mer enn formen
Stringtruser kommer i de fleste farger og fasonger, men hovedpoenget med den, er at den er liten og dekker kun noen få centimeter av hva som skjuler seg. Stringtruser er for de sexy og frekke damer. En favoritt blant stringtruser er den svarte, men de finnes også i rød, lilla, rosa og turkis. De har frekke linjer og av og til bare en stropp som følger dine linjer. Noen stringtruser kommer også med tilbehør, for det kan hende de liker rollespill og lek. Med bind for øyne og armer kan du være en fortapt sjel i hans sterke armer, eller du kan overraske ham med å binde han til senga. Her kan du få det akkurat som du vil.
Et lite plagg som sier alt
Stringtruse er et veldig lite plagg, som sier mer enn tusen ord. Stiller du opp med en silkenattkjole blir nok mannen nysgjerrig på hva som befinner seg under. Når du er klar for å avsløre det, får du det som du vil. Mange liker å utfordre seg selv og sin partner, fordi det piffer opp sexlivet. Sånn er det også med sexy undertøy og tilbehør. Lek hva dere vil og kos dere, er hva vi anbefaler. Sjekk ut vårt utvalg av sexy stringtruser og tilbehør som vi har i nettbutikken.Våre stringtruser heter ting som Gracie, Intensa og Suella, men vi har også mange flere. Ønsker du å fylle opp din seksuelle konto med noen deilige stringtruser, er vi mer enn glade for å hjelpe deg. Våre forsendelser er diskrete og hurtige, noe som betyr at du kan få fram gaven til den romantiske helgen dere skal ha sammen. Eller du som kvinne finner en anledning til å ikle deg et sexy undertøy som forteller ham hva det er du ønsker. Det er deilige omfavnelser, hete kyss og dampende sex sammen med din utvalgte.

 

 

Vis:
Sorter etter:

A Stringtruse Suella

Stringtruse Suella farge: lilla Delikat mesh som subtilt gir nytelse til huden? Blonder..

228 kr,-

BDSM Secred

BDSM Secred Forførende sett – la det ta over kontrollen!settet er l..

536 kr,-

CRYSTAL Stringtruse Tilbud

CRYSTAL Stringtruse

Sexy stringtruse med pynt på sidene.Justerbare stropper. Materiale:&nbs..

249 kr,- 89 kr,-

DIAMOND

Stringtruse med pynt. Materiale: Spandex, polyester Alle va..

169 kr,-

KLARA Stringtruse Tilbud

KLARA Stringtruse

Stringtruse pyntet med sløyfer og blonder.  Materiale: Spandex, n..

229 kr,- 128 kr,-

LETTI Stringtruse Tilbud

LETTI Stringtruse

Stringtruse i nydelig blondestoff med perler. Materiale: Spandex, nylon  ..

239 kr,- 189 kr,-

RED HEART L-STRINGTRUSE

Sexy selvklebende stringtruse uten stropper.Kun håndvask. Materiale: pol..

169 kr,-

SELVKLEBENDE L-STRINGTRUSE HEART

Sexy selvklebende stringtruse uten stropper.Kun håndvask. Materiale: po..

149 kr,-

SUMMER GIRL Stringtruse

Stringtruse i nydelig blondestoff, pyntet med sløyfer. Materiale: Spandex, ..

129 kr,-

TONE Tilbud

TONE

Stringtruse pyntet med sløyfer . Materiale: Spandex, nylon  ..

189 kr,- 69 kr,-